Geen toegang via 1e Heezerlaantje voor leden, alleen onderhouds-en hulpdiensten

De club is door de gemeente, naar aanleiding van klachten uit de buurt, officieel aangeschreven om het hek aan het 1eHeezerlaantje gesloten te houden. Dit hek mag alleen gebruikt worden door onderhouds- en hulpdiensten. Leden mogen dus geen gebruik maken van deze ingang.

In het enkele geval dat er door een van de leden toch gebruik wordt gemaakt van het hek voor het afleveren van spullen, moet het hek na het binnenrijden direct weer gesloten worden.

Dus hek open, uitstappen, hek weer dicht! Even wat extra werk, maar er wordt een hoop gedoe mee bespaard.

De gemeente gaat erop toezien dat de afspraak wordt nageleefd en zal bij overtreding optreden en zonodig de club beboeten.

We rekenen op jullie medewerking.

Namens het bestuur,

Maarten