DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 16 - 3

Ga met de club mee naar de EuroHockey Championships!

In augustus zijn de EuroHockey Championships inMönchengladbach, Duitsland (net over de grens bij Venlo). Het lijkt ons leuk om hier op 19 augustus met zo veel mogelijk mensen van de club heen te gaan! Kom (met je team) de Nederlands dames en heren aanmoedigen. Beide teams spelen op deze dag: dames tegen Spanje, mannen tegen Frankrijk.


Heb je zin om mee te gaan? Geef je nu op!

·Wanneer: zaterdag 19 augustus

·Vertrek: 09:15 uur

·Terugkomst: 23:00 uur

·Prijs: de prijs hangt af van het exacte aantal inschrijvingen, maar zal tussen de 65 en 75 euro zijn. Dit is voor busvervoer + toegangsticket.

·Inschrijven verplicht. Dit kan individueel of per groep via ditinschrijfformulier

·Uiterlijke inschrijvingsdatum: 2 april

·Let op: minderjarigen kunnen alleen mee onder begeleiding van volwassene(n)


Alleen een ‘go’ bij voldoende inschrijvingen

Deze reis gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, kunnen we bussen regelen en tickets kopen. Het is dus belangrijk dat je je inschrijft. Er geldt een minimale bezetting per bus. Daarbij is het 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Hoe eerder je je opgeeft, des te groter is de kans dat je een plekje in een bus hebt!

Wij hebben er zin in!

Organisatorische zaken

Hoofdsponsor

Instagram