Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 23 - 11

Terugblik 70's party & muziekbingo 12 november

Al weken gonsde het in de wandelgangen van het clubhuis MHC…. Er komt een 70’s party aan mét muziekbingo! En je kunt nog mooie prijzen winnen ook! (we blijven Hollanders). Al snel werd het nieuws wijd verspreid via whatsappgroepen, posters en langs het veld en werden er her en der in verschillende groepjes plannen gesmeed om een kekke outfit te scoren in het thema.

Spetterende 70’s party

Een zorgvuldige voorbereiding zorgde ervoor dat de avond tot in de puntjes was verzorgd met een mega grote discobal als eyecatcher, biertafels om aan te bingoën, meer dan voldoende happen in ‘70’s style’ en natuurlijk de vetput op 200 graden voor de nodige bittergarnituur.

De laatste voorbereidingen werden getroffen en toen konden de deuren geopend worden. Uitbundig uitgedoste leden stroomden binnen en nadat iedereen een bingokaart en 2 consumptiemunten (voor slechts 5 euro) had ontvangen kon het feest beginnen!

DJ Jeffrey zorgde voor de juiste sfeer met lekkere hitjes uit de jaren 70, waarbij je natuurlijk goed moest opletten of dat betreffende hitje ook op je bingokaart stond. De spanningen liepen soms hoog op… zo hoog dat zowel Bert, Tony als Inge een liedje moesten zingen omdat ze per ongeluk een valse bingo hadden gemeld!

Nadat er geweldige prijzen waren gewonnen (van waardebonnen tot hockeyspullen tot aan platenspelers), werden de biertafels rap aan de kant geschoven en konden de voetjes van de vloer tot in de late uurtjes. Laten we zeggen dat de zondag best taai was… maar het was het allemaal waard!

Super bingoprijzen met dank aan sponsoren MHC Soest!

De 70’s party & muziekbingo is een groot succes geworden onder de bezielende leiding van Jan Dirk Nieuwenhuijse en natuurlijk dankzij onze sponsoren!

Speciale dank gaat uit naar de sponsoren voor het verzorgen van de vele mooie prijzen:

Bloemenhandel Cristel de Groot, Deep, Encore, Serva Volvo, VakantieExpert Hagen, Fento, Torro design sport clothing, Primera Zuid, Tuincentrum ’t Vaarderhoogt, Restaurant De Eetvilla, Bakkerij De Zoete Verleiding, Intersport Van Dam, Big Ben en Partners in Health.

Mede dankzij jullie kan MHC Soest zo’n mooie party & muziekbingo-avond organiseren!

Via deze link nog leuke foto's en filmpjes van de avond.

Het lustrumjaar is nog lang niet voorbij dus stay tuned voor meer mooie feestjes en activiteiten!!

Groet namens alle organisatoren,

Hillebrand Lania