DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 12 - 6

Even voorstellen: secretaris Lies Mantingh

Tijdens de ALV op 10 juni jl. heeft het bestuur Lies Mantingh voorgedragen als nieuwe secretaris. De gehele ledenvergadering stemde in met haar benoeming. Hieronder introduceert Lies zichzelf.

Ik woon ruim 12 jaar in Soest met Rogier en onze 2 dochters (Fiene en Cato), die beide hockeyen op Soest (MB en MD).

Mooi aan MHC Soest vind ik dat het een club is voor en door leden; de vele vrijwilligers zijn de motor waar de club op draait.
Ook ik lever graag een bijdrage aan de club die zo’n grote rol speelt in het leven van mijn dochters door het bestuur te versterken en diverse projecten op te pakken. Zo is het belangrijk dat we het archief verder digitaliseren en dat we goed aanhaken op de implementatie van Lisa XL. De nieuwe Lisa met veel meer mogelijkheden ter ondersteuning van de activiteiten die er op een hockeyclub spelen.
Met een achtergrond in projectmanagement en het beheer van ICT-systemen, waarbij heldere afspraken en goede verslaglegging belangrijk zijn, hoop ik van toegevoegde waarde te zijn.

Dat we de verbinding met elkaar moeten zoeken, neem ik daarbij graag letterlijk. Nu we corona achter ons laten, mag dat gelukkig ook weer. De grand opening was een groot succes en smaakt wat mij betreft naar meer!