DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 9 - 6

Voor in de agenda: 21, 22 & 23 juni: StickTogether

Op korte termijn ontvangt u per mail een uitnodiging voor StickTogether ‘22/’23. U weet wel: de voorbereiding op seizoen ‘22/’23 zodat alle teams na de zomer als een geoliede machine uit de startblokken schieten. Die avonden zijn dit jaar op 21, 22 en 23 juni. Omdat er lang niets mocht en u inmiddels misschien even bent vergeten wat StickTogether is, even een opfrisser.

Stick Together is een teambijeenkomst voor alle ouders van het team waarin uw kind speelt in het komende seizoen. U gaat met z’n allen aan de koffie, maakt kennis en verdeelt de team- en clubtaken.

U weet: MHC Soest draait op vrijwilligers. De een heeft daar meer tijd voor (en zin in) dan de ander, maar niemand ontspringt de dans. Ook u niet :) Rond elk team zijn een aantal zaken te regelen en daarbij is uw hulp en energie onontbeerlijk.

Dat varieert van rijden naar uitwedstrijden, tot het draaien van een bardienst of het organiseren van een team-uitje. En wie wordt de ‘Team Manager’? Daarnaast moet er op het veld (coach/trainer) wat gebeuren. Over al die zaken worden tijdens StickTogehter met een kop koffie (of iets sterkers) als smeermiddel, afspraken gemaakt. Dat doen we nu, voordat we voordat we naar de costa’s vertrekken, zodat we straks allemaal weten waar we aan toe zijn.

Daarom is het van belang dat alle ouders van een team (minimaal één ouder per gezin) aanwezig zijn. Zo’n bijeenkomst duurt maximaal 45 minuten. 

Programma:
•Ontvangst met koffie;
•Korte uitleg over de doelstelling van de avond;
•Kennismaken met de andere ouders;
•Kennismaken met TC;
•Aan tafel: verdeling van teamtaken;

Zoals gezegd: er zijn 3 avonden gepland. Wanneer welke lijn aan bod komt, hoort u op korte termijn.