DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 11 - 1

LET OP !! Komend weekend zaalhockey?

Aanstaande vrijdag is er weer een persconferentie. Er bestaat een kans dat de zaalcompetitie de volgende dag (zaterdag 15 januari) weer van start gaat. Daar kunt u maar beter op voorbereid zijn. Daarom hieronder de verschillende scenario's op een rijtje zodat u weet waar u aan toebent.

Wat betreft 'binnen sporten' zijn er 3 mogelijke scenario's. Twee daarvan zijn zonder directe consequenties. Maar... één van die mogelijke scenario's heeft dat echter wel degelijk: dan wordt namelijk per direct de zaalcompetitie weer opgestart.

Scenario 1 (mét directe consequenties)
Als... aanstaande vrijdag wordt bekend gemaakt dat zaalsporten per direct weer is toegestaan, start de KNHB meteen de volgende dag zaalcompetitie weer op. Als er voor je team op zaterdag 15 of zondag 16 januari  een wedstrijd staat ingepland, kun je dus meteen aan de bak. Dat vraagt wat voorbereiding. Komen we verderop op terug.

Scenario 2 (geen directe consequenties)
Er wordt bekend gemaakt dat binnensporten weer mag op een datum nĂ¡ 16 januari. In dat geval wordt de zaalcompetitie weer opgestart per die datum. In dat geval gaan de onderlinge 7x7 wedstrijden op zaterdag 15 januari en de JJ-potjes op zondag 16 januari gewoon door.

Scenario 3 ('verder op de oude voet)
Er worden (wat betreft binnensporten) geen versoepelingen bekend gemaakt. Ook dan gaan de onderlinge 7x7 wedstrijden komende zaterdag en de JJ-potjes komende zondag uiteraard gewoon door.

Wat NU te doen:
Het klinkt misschien niet logisch dat we zaterdag en zondag mogen/kunnen/moeten zaalhockeyen. Maar, stel je voor dat het wel zo is... Dan moeten er op tijd een aantal zaken geregeld worden: rijschema, misschien spelers uitloten, vrijwilligers rondelen voor zaaldienst etc.

Kortom...
Bent u manager of coach van een team? Controleer aub in LISA of je team zaterdag of zondag is ingedeeld en bereid je (team en ouders) daarop voor en zorg dat je zaterdag zonder stress maar met een enorme glimlach de zaal in kunt.