DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jeugdnieuws 5 - 9

D-kamp geweldig succes!

Met heerlijk weer en een fantastische clinic van Oranje-international Mirco Pruyser is het D-kamp op 26-27 augustus dit jaar weer geweldig verlopen. De kids kwamen rond een uur of 11 aan op de club, vervolgens hebben we gelijk de tenten opgezet, waardoor een echte kampsfeer er direct in zat. Hierna hebben we geluncht.

Veel lol en lekker actief bezig

Aansluitend aan de lunch volgde een mooie en leerzame clinic van Mirco Pruyser. Nadat de international weer terug naar huis ging, hebben we een aantal leuke activiteiten gedaan. Zo zijn we van de stormbaan gegaan, hebben we knotshockey gespeeld, was er een waterglijbaan en nog een heleboel andere spellen. Hierna hebben we patat met een lekkere snack gegeten. Toen iedereen klaar was met eten, konden de kids zich klaarmaken voor de speurtocht, wat in het thema jungle natuurlijk erg goed verliep. Teruggekomen van de speurtocht kon de Jungle party dan echt ook beginnen, lekker feesten, dansen en leuke spelletjes gespeeld. Met als afsluiter van de dag nog een leuke film kijken, en voor wie nog energie had een potje voetbal. Al met al was dag 1 zeer geslaagd!

Relaxte dag 2

Na heerlijk geslapen te hebben, werden de kids wakker gemaakt en konden ze aanschuiven aan het ontbijt. Hierna zijn we nog lekker gaan hockeyen en hebben we als afsluiting van het D-kamp 2021 lekker gevoetbald met alle kids en begeleiders. Niet veel later kwamen de eerste ouders/verzorgers al, werden de tenten afgebroken en was het D-kamp voor dit jaar alweer afgelopen.

Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat het een fantastisch D-kamp was! En voor een deel van jullie hopelijk tot volgend jaar! 

Het jeugdbestuur