Nieuws afbeelding algemeen 21 - 7

Steun hockeyclub Concordia in Roermond!

Onze hockeyvrienden in Roermond hebben onze hulp nodig! Het gehele sportcomplex van RHC Concordia is ondergelopen vanwege de watersnood van vorige week. Er lag twee meter water op drie velden en een meter water in de kleedruimten en het clubhuis

Doe mee en doneer!

Omdat er veel geld nodig is om de club weer op te bouwen, zijn zij via LISA een geldinzamelactie gestart. Het zou mooi zijn als wij als mhc Soest de doneeractie van RHC Concordia steunen. Ga naar www.rhcconcordia.nl/doneer en draag een steentje bij aan de wederopbouw van de Roermondse hockeyclub.

Zeker omdat in onze ALV is besloten om komend jaar geen accommodatiebijdrage  in de contributie op te nemen, is het een mooi gebaar om een vergelijkbaar bedrag nu aan Roermond over te maken. Zo komt de accommodatiebijdrage ergens anders enorm goed van pas!

De actie is gister gestart en er is nu meer dan €6000 opgehaald, maar aangezien de velden, accommodatie en alle materialen vervangen moeten worden, is de verwachting dat de kosten (ook na de bijdrage van de gemeente) erg zullen oplopen.

Samen steunen wij RHC Concordia! Alvast bedankt.