DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 20 - 7

Gezocht: 1-2 ouders voor nieuw sportief 'Bosstraatinitiatief'!

SO Soest, Knickerbockers en MHC Soest zijn bezig om op basis van ASM (Athletic Skills Model) een structurele sportmiddag voor de jeugd tussen 7-14 jaar op te zetten op de Bosstraat. Ons doel is dat de Bosstraat voortaan elke vrijdagmiddag "the place to be wordt om te bewegen en te sporten" en dat we vooral kinderen die nog niet (zoveel) sporten, aan het bewegen en sporten krijgen. Ben jij die ouder die samen met (ouders van) de andere verenigingen dit initiatief verder wil uitwerken?

Meld je aan!

Als het idee je aanspreekt en je wilt helpen, meld je dan vóór 31 juli aan via [email protected].

Wanneer je een sport-/trainersachtergrond hebt, is dat mooi meegenomen maar dat hoeft zeker niet! Enthousiasme en zin om hier je schouders onder te zetten is het allerbelangrijkste!

Waar bestaat jouw bijdrage uit?

De tijdsbesteding is beperkt. Samen met de andere ouders ga je aan de slag met vragen als:

- welke doelgroep?

- hoe kunnen we die doelgroep het beste bereiken (clubs/leden zelf, vriendjes/vriendinnetjes, scholen, BSO’s, bv door flyeren etc.)?

- hoe kunnen we dat laagdrempelig doen (bv door samen te werken met BSO’s)?

- hoe kunnen we trainers mobiliseren (bv via gemeente, buurtsportcoaches, ROC’s)?

Aarzel je en wil je eerst nog wat meer weten over het idee? Neem dan toch ook contact op met [email protected]. Remco en/of Inez vertellen je graag meer hierover.

Zie voor meer info over ASM de website https://www.athleticskillsmodel.nl/.