(nog) geen publiek bij wedstrijden

Corona-maatregelen waar we ons (nog even...) aan moeten houden. Klik hier voor de meest recente berichtgeving op de website van de KNHB en neem deze goed door. Hieronder een paar items uitgelicht:

• Er is helaas nog geen publiek toegestaan. Rij-ouders behoren tot de categorie vrijwilligers en mogen op het complex aanwezig zijn. We willen jullie nadrukkelijk vragen om je te houden aan de richtlijn van de KNHB van maximaal 5 ouders begeleiding (coaches/managers/rijouders) bij de jongste jeugd, en maximaal 6 bij de juniorenteams.
  • Draag zoveel mogelijk een mondkapje als je in het clubhuis komt.
  • Hou 1,5 meter afstand op en binnen in de accommodatie.
  • Clubhuis is open voor koffie etc af te halen
  • De kleedkamers en douches zijn weer open.