Ted Leijen ontvangt Tinnen Ponky

Gisteren tijdens het afsluiten van het seizoen met bestuur en commissies is aan Ted Leijen de Tinnen Ponky overhandigd door voorzitter Remco. Ted zet zich al vele jaren in voor de club met veel enthousiasme en met zijn kennis van ict. Hij is 6 jaar actief trimhockeyer geweest, heeft 7 jaar het team van zijn dochter gecoacht en is inmiddels al 10 jaar lid van de communicatiecommissie als webbeheerder en vast aanspreekpunt voor vragen rondom LISA.
Ook heeft hij de kar getrokken rondom de implementatie van de AVG binnen onze vereniging. Hiervoor kreeg hij in 2018 van de KNHB de titel vrijwilliger van het jaar.

Hulde Ted. MHC Soest is blij, met mensen als jij!

#mhcsoestdatzijnwijsamen