Aftrap van het nieuwe seizoen: samen eten, samen spelen

Door alle corona-eisen hebben we het seizoen als MHC Soest niet met elkaar kunnen afsluiten. Gelukkig mogen we na de zomervakantie weer allemaal de (nieuwe) velden op en daarom willen we graag het nieuwe seizoen starten door samen te eten en te spelen.

Samen pasta eten voor of na je training

In de eerste week van het seizoen van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september kunnen alle A t/m F jeugd en alle senioren, veteranen en trimmers voor of na de training een heerlijke pasta eten van Pasta Joe. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door The Food Line-up, een cateringbedrijf van een van onze leden.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de week voor de training krijg je precies te horen bij welke training het eten verzorgd gaat worden. Train je 1 x in de week, dan kun je het al redelijk gokken. Maar we proberen het zo in te delen dat het goed verspreid is over de week en de hele avond waardoor iedereen volgens de RIVM richtlijnen samen op de club een heerlijke pastamaaltijd kan eten.

En laten we hopen dat corona 'geen roet in het eten gooit'. We kijken uit naar deze gezellige opening van het nieuwe seizoen en wensen jullie allemaal een fijne vakantie!

Stay safe!

#mhcsoestdatzijnwijsamen