Nieuws afbeelding algemeen 18 - 2

Ook dit jaar: Heel MHC Soest bakt!

Het begint inmiddels een traditie te worden… we kondigen dan ook met trots aan de 2020-editie van Heel MHC Soest bakt! In het festiviteitenweekend 21-22 maart mag iedereen op de club weer een poging wagen om dit jaar de Meesterbakker te worden. Doe mee met je team. Uiteraard staat er weer een deskundige jury klaar om alle taarten te beoordelen en zijn er weer fantastische prijzen te winnen.

Zaterdagmiddag 21 maart gaat het gebeuren, dus noteer die datum in je agenda!

Thema

Het thema dit jaar is ‘Let’s stick to gather’. Laat je daarbij inspireren door het goede doel van het weekend: Fonds Gehandicaptensport.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier https://forms.gle/QTXRV2nMUGkJafvd9

Deadline voor het aanmelden: donderdag19 maart!

Prijzen

Alleen door deel te nemen, win je al een ijskaart om met het hele team bij Top’s Edelgebak een ijsje te halen.

Andere prijzen die er te winnen zijn: een lekkere teamlunch op de club van De Zoete Verleiding en een tegoedbon van € 100,- bij Eetvilla Van den Brink.

Deskundige jury

Opnieuw hebben wij Arjen Bras van Top’s Edelgebak, Ben van de Berg van de Zoete Verleiding en Sebastian Ott van Eetvilla van den Brink bereid gevonden deze taak op zich te nemen.

Doe mee en meld je aan!!