algemeen 11 - 2

21-22 maart Let’s Stick ‘to gather’: waarom een inzameling?

MHC Soest is de grootste sportvereniging van Soest en staat dan ook midden in de samenleving. Ook bij ons op de club geldt dat iedereen meetelt en dat de club ons samenbindt. Niet voor niets heeft afgelopen jaar in het teken gestaan van Soest Familieclub; samen, voor jou, door jou. Iedereen draagt een steentje bij, voor de club en voor de maatschappij.

Omdat sport verbindt, heeft MHC Soest ook een bredere maatschappelijk taak: wat kunnen wij doen om het sporten ook voor anderen mogelijk te maken? En dat is precies waar het Fonds Gehandicaptensport voor staat!

Voor wie is het Fonds Gehandicaptensport?

Er zijn in Nederland 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport maakt daarom samen, als één team, mogelijk dat iedereen met een handicap structureel kan sporten. Sport (ver) bindt en raakt. Niemand mag buitenspel staan, en wij stoppen niet voordat we dat gerealiseerd hebben.

Wat doet het Fonds Gehandicaptensport?

Door aandacht te vragen voor de gehandicaptensport en sportieve mogelijkheden te verbeteren voor mensen met een handicap maken we het verschil.

Dankzij donaties en sponsoring kan Fonds Gehandicaptensport financiële ondersteuning bieden aan sportevenementen, sportverenigingen en sportlocaties. Ook blijft Fonds Gehandicaptensport structureel om aandacht voor de sporters met een handicap vragen om zo meer bekendheid, bewustwording en begrip te realiseren voor deze sporters.

Houd de website/LISA in de gaten voor meer informatie over kaartverkoop feest, loterij, aanmelden Heel MHC Soest bakt!