Nieuws afbeelding algemeen 8 - 2

Save the date: 21-22 maart knalt & bruist het op MHC Soest!

Een weekend vol activiteiten voor jong & oud, leden, ouders van jeugdleden en introducés en dat allemaal voor het goede doel! Veel fun en een feest met bekende DJ’s. Een absolute win-win: door met elkaar te feesten zamelen we geld in voor het Fonds Gehandicaptensport, een organisatie die ernaar streeft dat iedereen met een handicap structureel kan sporten.

Dus noteer nu alvast in je agenda:

Zaterdagmiddag 21 maart: aftrap met het inmiddels vertrouwde Héél MHC Soest Bakt.

Zaterdagavond 21 maart: een niet te missen hockeyfeest waar je (jeugd)herinnering aan je beste hockeyfeest nog bij verbleekt. De namen van de DJ’s wereldberoemd in Soest en ver daarbuiten verklappen we binnenkort… er zijn maar 250 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij als de kaartverkoop start.

Ook worden er loten verkocht, waarbij de opbrengst naar het Fonds Gehandicaptensport gaat.

Zondagochtend 22 maart: speciaal voor de welpen, kabouters, 3-tallen en 6-tallen sport- en spelactiviteiten en een ware rolstoelrace voor ouders en kinderen!

Houd de site, LISA en socials in de gaten voor update, ticketverkoop etc. Be There!

Bijlage