DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 15 - 4

opzeggen voor komend seizoen: doe het uiterlijk 1 mei!

Opzeggen

Het kan zijn dat hockey toch niet de sport is die je wilt beoefenen, of misschien ga je verhuizen en bij een andere club spelen. Je lidmaatschap ga je altijd aan voor één jaar. Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Als je op wilt zeggen dan dient dit  vóór 1 mei (zoals bepaald in de ALV van 23 juni 2022) te gebeuren en wel schriftelijk via een e-mail aan de verenigingsmanager
Graag vernemen we reden van opzegging. Zou je die er bij willen vermelden?

Opzeggen (kosteloos) onder voorbehoud is alleen mogelijk als de opzegging afhankelijk is van studie (bv inloting of buitenland), verhuizen of blessure. Zeg je op om een andere reden en wil je later toch weer inschrijven kost dat EUR 25 inschrijfgeld.

Voor de Welpen en Nijntje trainingsleden geldt een opzegtermijn uiterlijk 10 juni.

Bij opzeggen na 1 mei is 50% van het lidmaatschapsgeld voor het volgende seizoen er na verschuldigd.
  
Mondelinge of andere mededelingen, aan bijvoorbeeld coach/trainer/tc-lid, kunnen en zullen  niet als opzegging geaccepteerd.

Je krijgt per e-mail bericht van de ledenadministratie en/of de verenigingsmanager dat de opzegging is ontvangen, pas dan is de opzegging definitief.

bestuur MHC Soest

Hoofdsponsor

Instagram