DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding toernooi 17 - 11

1 december: Sevens Avondtoernooi voor O18 & senioren

Na het grote succes van het Sevens Toernooi vorig jaar, gaan we opnieuw voor een geweldig avondtoernooi met afsluitend een feestelijke borrel. Noteer 1 december in je agenda en meld je direct aan via deze link!

Voor wie?

Wij van Heren 1 organiseren dit toernooi voor alle leden uit de O18 en iedereen daarboven: senioren, trimmers, veteranen. Dat betekent een enorme variƫteit aan hockeyers! Het draait dan ook niet om winnen, maar vooral om samenspel en elkaar leren kennen!

Elkaar leren kennen doe je door te vragen! Daarom is het thema van dit toernooi: Rara Wie Ben Ik?! Kom dus in een passende outfit, en dit kan van alles zijn. Kom bijvoorbeeld als iemand anders van MHC Soest, een bekende wereldster, politicus, cartoon of filmkarakter. Leef je uit en laat je fantasie gaan.

Hoe ziet de avond eruit?

We starten vrijdag 1 december om 19:00 uur. Je hebt dan tot 19:30 uur de tijd om je klaar te maken en aan te melden. Om 20:00 uur start het toernooi en kan het hockeyen beginnen.

Het toernooi zal niet al te lang duren, want er staat nog een knallende afsluiter op het programma...We sluiten de avond namelijk af met een uitgebreide feestelijke borrel met drankjes, muziek en snacks! Blok dit dus in je agenda ;)

Kosten? Er zijn geen kosten!!

Deelnemen aan deze gezellige avond kost je precies €0. Wij zien dus absoluut geen reden om je niet aan te melden! Doe het nu meteen via deze link!

Alle overige informatie ontvang je binnenkort in je mail. Zorg dus goed dat deze klopt!