DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 16 - 5

10-11-12 juli Panasj hockey Zomerkamp

In de eerste week van de zomervakantie organiseert Panasj weer het ‘Panasj hockey zomerkamp bij MHC Soest’. Op maandag 10 juli, dinsdag 11 juli en woensdag 12 juli gaan we weer een supergaaf, leuk en leerzaam hockeykamp organiseren. Doen jullie mee?

Voor wie is het hockeykamp?

Panasj hockeykampen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. We delen de kinderen in op basis van hun leeftijd en niveau (uiteraard kijken we ook naar teams en vriendjes/vriendinnetjes). We hebben 3 groepen:

-Panasj ‘mini’s’ kamp voor kinderen 4 en 5 jaar. Dit is een halve dag kamp.

-Panasj ‘junioren’ kamp voor kinderen 5 tot 10 jaar. Dit een hele dag kamp.

-Panasj ‘NEXT LEVEL’ kamp voor kinderen 10 t/m 12 jaar. Dit een hele dag kamp.

De 3 groepen trainen allemaal afzonderlijk van elkaar en hebben hun eigen programma.

Wat gaan we doen tijdens het hockeykamp?

Panasj hockeykampen zijn leuk, leerzaam en hebben een afwisselend programma voor elk niveau. De ‘mini’s’ leren op een speelse manier kennismaken met hockey met hun eigen trainer.

Met de junioren gaan we in de ochtend werken aan hun hockeytechnische vaardigheden. In de middag gaan we werken met kleurenteams waar de kinderen in groepen oefeningen en spellen gaan doen waarin hockey, het ‘team’ en het samenwerken voorop staan. De dag sluiten we af met diverse partijvormen.

Panasj ‘NEXT LEVEL’ is voor de echte fanatieke hockeyers die graag aan hun techniek willen werken en beter willen worden. Voor hen hebben we een gaaf programma. In de ochtend zijn zij druk bezig met hun techniek, hun vaardigheden etc. In de middag gaan de trainers met de kinderen aan de slag met thematrainingen (scoren, aanvallen en verdedigen). De dag sluiten we af met diverse partijvormen.

Wat zijn de tijden en waar is het kamp?

Het Panasj kamp voor de mini’s is van 09.30 uur – 12.30 uur. Het kamp voor de junioren en NEXT LEVEL is van 09.30 uur – 16.00 uur. Locatie: MHC Soest, Bosstraat 88 Soest.

Wat zijn de kosten voor deelname?

De kosten voor deelname aan het mini kamp bedragen € 115,-

De kosten voor deelname aan het junioren kamp bedragen € 190,-

De kosten voor deelname aan het NEXT LEVEL kamp bedragen € 215,-

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor het hockeykamp?

Inschrijven kan via de volgende directe link: https://amersfoort.panasj.nl/kampen Klik hierna op de button ‘Aanmelden’ en kies als eerste de gewenste locatie. Daarna kies je voor deelname ‘mini’s, junioren of Next Level.

Alle kinderen ontvangen bij aanvang van het kamp het unieke Panasj kampshirt. Voor NEXT LEVEL is er een eigen kampshirt.

Eten & drinken

Voor eten en drinken gedurende de dag wordt gezorgd. In de ochtend zullen er fruit en tussendoortjes zijn, tussen de middag serveren wij een broodlunch met beleg en iets ‘extra’s' en in de middag zijn er ook weer tussendoortjes. Wij verzorgen geen ontbijt. Drinken staat de gehele dag klaar voor de kinderen.

Meer informatie over de Panasj hockeykampen vind je op onze website. Hier gaan wij ook wat dieper in op het programma,https://amersfoort.panasj.nl/kampen

Doen jullie kinderen (weer) mee?

Gerelateerde nieuwsberichten

16 oktober De Ridder Hockey Clinic-dag

Hoofdsponsor

Instagram