DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding toernooi 15 - 3

28 mei: lustrumeditie Familietoernooi! Geef je op!

Beste hockeyvrienden,
Op zondag 28 mei, 1Pinksterdag, is het weer zover. Met elkaar gaan we de sportieve strijd aan tijdens het roemruchte Familie hockeytoernooi. Dit jaar staat het toernooi in het teken van het 70-jarig lustrum van de Hockeyclub en dat betekent dat we extra groots uitpakken! De hockeyclub verandert die zondag in een festival waar je van 10 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds wordt vermaakt met een waanzinnige mix van hockey, lekker eten, live muziek en dans.

Thema van dit jaar: muziek!
Het thema van dit jaar, hoe kan het ook anders, muziek! Geef jouw team een leuke, klinkende naam die geïnspireerd is op muziek (denk aan een prachtige lied, je favoriete band, musical of muziekinstrument). Uiteraard is het nog leuker als je hierbij passende outfits weet te bedenken. Want let op, niet alleen het winnende hockeyteam valt in de prijzen! Om te voorkomen dat jouw meest briljante teamnaam gekaapt wordt door een ander team, raden we je aan je heel snel in te schrijven!

Hockey
Van jong tot oud, van welp tot niet-spelende ouder, iedereen kan meedoen aan het Hockey Familie Festival op 28 mei. Meld je aan als team met minimaal 8 spelers. Ga je voor de winst? Kies dan voor de Prestatiepoule waar voluit wordt gehockeyd. Staat gezelligheid en plezier voor jou voorop en doen ook de kleintjes mee? Kies dan voor de recreatiepoule waarbij de regels rekening houden met de jongste spelers. Alle wedstrijden worden gespeeld op een half veld en duren ca. 20 minuten.

Heerlijk eten en drinken
Zoals een echt festival betaamt, is er een lekkere variatie aan eten en drinken. Daarom is er dit jaar gekozen voor een all-in prijs voor alle deelnemers. Aan het eind van de middag zal Chefkok Wido met zijn team op de Big Green Egg XXL en de Ofyr de heerlijkste gerechten voor je bereiden. In het aanmeldformulier kun je aangeven of je voorkeur uit gaat naar vlees, vis of vega.

Inschrijven
Tot uiterlijk 1 mei kun je je inschrijven, dus wees er snel bij, want vol is vol! Deelname kost voor kinderen tot 12 jaar € 22,50 en vanaf 12 jaar € 27,50. Toeschouwers kunnen ook genieten van het festival, voor dezelfde prijs. Meld ze gewoon aan in het team. We gaan er een onvergetelijk toernooi van maken, waar nog vele jaren over gesproken zal worden, dus zorg dat jij er bij bent!

Aanmelden kun je via dit formulier: https://forms.office.com/e/3be5Q8HT3K

Of via de QR code in de afbeelding bovenaan.

Als je nog vragen hebt, neem dan even contact op via [email protected]. Wij hebben er ontzettend veel zin in en kijken uit naar jouw deelname! Tot zondag 28 mei! 

Muzikale groet van de organiserende familie Buijs, de Wit & Smit alias Queen

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram