Nieuws afbeelding algemeen 8 - 3

15 april: Heel MHC Soest bakt! lustrumeditie

De traditionele taartenbakwedstrijd viert dit jaar zijn eerste lustrum… Dit jaar zijn alle taartenbakkers uitgenodigd om op 15 april te laten zien wat ze aan bakkerskunsten in huis hebben. Haal je favoriete recept tevoorschijn, ga alvast met je team aan het proefbakken… en geef je op via het aanmeldformulier

Themaonthulling!

Wat zie jij als je op een zaterdagochtend op de club rondkijkt? Een stel huppelende lammetjes in de wei? En is het een krioelende mierenhoop rondom de velden? Of denk je aan een vrolijk kakelend kippenhok in het clubhuis? Ezeltje Ponky, de mascotte van 70 jaar geleden, zou er trots op zijn dat we zo veel moois in 70 jaar met MHC Soest hebben bereikt. Daarom is ‘Beestenboel’in dit lustrumjaar het thema van Heel MHC Soest bakt!

Onze eigen vakjury

Uiteraard staat opnieuw onze vaste deskundige jury klaar om alle taarten te beoordelen: De Zoete VerleidingTop’s Edelgebak en De Eetvilla. Verder zijn er weer heerlijke prijzen te winnen. Daarover volgt later meer info. Houd de website en LISA dus in de gaten.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Deadline voor het aanmelden: maandag 10 april!

Doe mee en meld je aan!!

PS De 2 vrijwilligers die het vanaf de eerste editie hebben georganiseerd willen volgend jaar het stokje overdragen. Lijkt het jou leuk om volgend jaar zelf te helpen met de organisatie van Heel MHC Soest bakt? Meld je bij [email protected] en loop dit jaar alvast mee.

Bijlage