DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 4 - 12

Zaaltrainingen

Nu alle wedstrijden op het veld zijn afgewerkt, gaan we naar de zaal. Het is geen nieuws dat die overstap in ons geval de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Vooral wat betreft de trainingen. In een notendop: we hebben veel teams en (héél) weinig buikbare zaaluren. Dit jaar is het probleem groter dan ooit. De gemeente heeft zaalruimte afgestoten waar geen vervanging voor is.

We hebben er voor gekozen om de zaaluren die we hebben, te verdelen over alle O9- O10-, O12- en O14-teams. Dat past nét. Het betekent wel dat er voor de O16- en O18-teams geen zaalruimte beschikbaar is. Op 2 uurtjes in een zaal in Amersfoort na...

Dat we voor deze scheiding kozen, heeft te maken met de recente geschiedenis: veel O12- en O-14-teams hebben afgelopen corona-winters uberhaupt nooit, niet of nauwelijks in de zaal gestaan.

Bovendien: de zaaluren die we hebben zijn op tijdstippen dat O16- en O18-teams (incl. de trainers voor die teams) meestal niet kunnen ivm school en werk.

Om de O16- en O-18-teams toch de mogelijkheid te geven om te trainen, bouwen we op veld 4 een 'zaalveld' met balken. Daarvoor is een schema gemaakt. De trainingen beginnen dus deze week. 6 december zijn de eerste trainingen in de zaal. 5 december de eerste buiten.

Voor de O9- en O10-teams
Voor een aantal teams start de zaalcompetitie direct komend weekend. Voor die teams organiseren we deze week een clinic zodat ze beter voorbereid de zaal in gaan. Daarover gaat vandaag nog een mail uit naar de betreffende teams.

Wil je meer/vaker trainen?
Voor het balkenveld op V4 is nog wat ruimte beschikbaar. Als je daar gebruik van wil maken, stuur dan een mail naar Maarten. De andere velden zijn de komende maanden in principe niet in gebruik.

Het schema
Lisa is niet in staat het schema met verschillende locaties, tijden, uitzonderingen etc te verwerken. Daarom staat het schema op een vaste pagina op de website. Die pagina vindt u hier > 

Gerelateerde nieuwsberichten

zaaltrainingschema 2023

Hoofdsponsor

Instagram