Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 7 - 11

Reminder: Bedenk het nieuwe clublied en scoor een dikke hit!

Hallo muzikaal talent van MHC Soest, ben je singer/songwriter en heb je muziekambities? Dan is dit iets voor jou! Wij zijn dit lustrumjaar namelijk op zoek naar een nieuw clublied! Het oude lied (te beluisteren in bijlage, helemaal onder aan bericht) dateert uit 1978 en is dus echt verouderd. Aanmelden kan tot 15 december. Je hebt nog tot 15 februari om je idee verder uit te werken.

Wat zijn onze wensen & eisen rondom het nieuwe clublied?

Steek het oude lied in een nieuw jasje, dit mag van alles zijn, soul, rap, house, techno, disco als het maar opzwepend is, een lekkere meezinger is en herkenbaar.

·De maker van het nieuwe clublied moet rekening houden met een herkenbare tune vanuit het oude lied, misschien wel een refrein dat ernaar verwijst.

·Het lied mag niet langer duren dan 3 minuten.

Ga aan de slag en leef je uit!

Bruis je van de ideeën na het luisteren van het originele clublied? Ga dan deze muzikale uitdaging aan en geef het aan ons door! Heb je niet de juiste apparatuur of software ter beschikking, maar heb je het op papier, dan kunnen we je helpen in een studio om het uit te werken als je gekozen wordt.

Wordt dit jouw muzikale doorbraak?

Geef je voor 15 december op bij [email protected] en doe mee. Je kunt je idee inleveren voor 15 februari. De jury bestaat uit een aantal vooraanstaande hockeyvrienden uit de muziekindustrie. De winnaar kan rekenen op veel publiciteit, incentives en air time. En uiteraard een dikke hit op onze club!

Het is de bedoeling om half maart, bij de start van het veldseizoen, de winnaar bekend te maken.

Heb je vragen, aarzel niet om contact op te nemen: [email protected]

------------------------------------

Uit de oude doos

In 1978 werd het huidige clublied voor het eerst gezongen op de radio, tijdens het programma "De beste wensen”, gepresenteerd door Pierre van Ostade.

De maker, Bert Smit, zong dit samen met zijn team De Suygers en hun dames in het clubhuis op de Schrikslaan. In de bijlage vind je de originele opname van dit lied. Hieronder vind je een fragment van de liedtekst (niet geheel compleet ten opzichte van de gezongen versie).

Originele liedtekst Clublied MHC Soest (sinds maart 1974)

(wijze: 'Het is uit het leven gegrepen../ Farce Majeur-team)

Soest, …… kan die……. ?? Jaaaaaaaa,

Wij zijn toch MHC uit Soest