DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 20 - 9

Sevenstoernooi 18+ goed om te weten...

Aankomende vrijdag verwachten we ruim 100 hockeyende Soesters op onze mooie vereniging in actie te zien. Allereerst op het veld en daarna op de dansvloer :) Alle voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groot en sportief feest te worden. In dit bericht volgt wat extra informatie over het sevens lustrumtoernooi 18+.

Wit en donker shirt mee

Neem vrijdag een wit en een donker (zwart of blauw) shirt mee. De teams worden op de avond zelf gemaakt en je weet dus van te voren niet of je in een team terecht komt dat in het wit of in het donker speelt. Wel zorgen we ervoor dat je gedurende de drie wedstrijden steeds in hetzelfde tenue kunt spelen zodat het tijdens het toernooi geen grote verkleedpartij wordt.

Tussen 19.00 -19.15 uur melden, kom gerust eerder!

Graag vragen wij aan iedere deelnemer om je voor aanvang van het toernooi tussen 19.00 en uiterlijk 19.15 uur te melden bij de wedstrijdtafel. Daar krijgen je een team toegewezen en bonnetjes/muntjes voor eten en drinken. De lustrumreceptie is dan al volop gaande en ook dat belooft een grote gezelligheid te worden dus het is zeker aan te raden al lekker op tijd naar de club te komen. Vanaf 17.00 uur vindt er namelijk al een clinic voor jeugdspelers plaats met dus aansluitend de lustrumreceptie en het sevenstoernooi.

Het toernooi zelf

De eerste wedstrijden starten om 19.30 uur. Elk team en dus elke deelnemer speelt drie wedstrijden van circa 20 minuten. Het wedstrijdschema is te vinden bij de wedstrijdtafel en wordt ook in het clubhuis opgehangen. Wij zorgen voor een scheidsrechter per wedstrijd en gezelligheid en sportiviteit zijn het belangrijkste. We houden dan ook geen stand bij en uitslagen hoeven niet te worden doorgegeven aan de wedstrijdtafel. Ook spelen we zonder keepers, dus de keepersspullen kunnen thuis blijven. Rond 22.00 uur zijn alle wedstrijden afgelopen en barst het feest met DJ los.

Droge kleding, (douchen), dansen

Vooralsnog lijken de weergoden ons goed gezind maar het kan daarnaast natuurlijk nooit kwaad een setje droge kleren mee te nemen. Na afloop van de wedstrijden kan en mag er gedoucht worden maar de muziek staat dan al aan dus voel je zeker niet verplicht. De avond is rond 00.30 uur afgelopen en dan is de kop van het lustrumjaar er officieel af!

Wij hebben er heel veel zin in en kijken ernaar uit samen met jullie een knallend begin van lustrumjaar te verzorgen!

Hidde, Roderick en Robbert (Soest H30-1)

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoera 70 jaar MHC Soest!

Hoofdsponsor

Instagram