DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 14 - 9

Vriend(innet)jestraining Jongste Jeugd

In het kader van het 70-jarige bestaan van de club, organiseren we 23 september een vriend(innet)jes instuiftraining op MHC Soest voor de Jongste Jeugd.

Alle spelers van de Welpen (6-jarigen), O8-teams (3-tallen), O9-teams (6-tallen) en O10-teams (8-tallen) mogen een vriend(innet)je vragen om gezellig een uurtje mee te trainen.

Het wordt een actief uurtje vol plezier. Natuurlijk gaan we lekker hockeyen. Maar daarnaast is en een springkussen, zijn er poffertjes en is er volop limonade.

De Lustrum Instuiftraining is op vrijdag 23 september van 17 tot 18 uur. 

Omdat we van tevoren graag weten op hoeveel kinderen we moeten rekenen, is inschrijven verplicht. Uiteraard zijn er geen kosten aan deze Lustrum-training verbonden. Niet voor uw kind, maar ook niet voor haar/zijn vriend(in).

Hoe het werkt:
* Uw kind bedenkt welke vriend(in) hij/zij wil meenemen.
* U gaat naar https://mhctrainers.nl en schrijft uw kind én het vriend(innet)je in
* Doe dat vóór 20 september

Op die website vindt u ook meer over stick, bitje en scheenbeschermers voor het meetrainende vriendje/vriendinnetje.

Let op: direct na de instuiftraining wordt het Lustrumjaar officieel geopend in de kantine. Zie ook het bericht op de website (klik hier >). Leuk als u daar bij bent. Uw zoon of dochter en zijn/haar vriend(innet)je vind het vast geen straf om nog even lekker met teamgenoten en al die vriend(in)en op de club een uurtje te ravotten terwijl u een glaasje drinkt en een bitterbal prikt...

Hoofdsponsor

Instagram