DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 12 - 6

Seizoen ‘22/’23: de teamindelingen Junioren en Jongste Jeugd

Seizoen ‘22/’23: de teamindeling

Na een gelukkig volledig, ononderbroken seizoen, trappen we vandaag seizoen ‘22/’23 af met de teamindeling.  

Bij de samenstelling van de (jeugd)teams hebben we dit jaar opnieuw gebruik gemaakt van een ‘vragenlijst’ waar iedereen zijn of haar voorkeuren duidelijk kon maken: wil je fanatiek hockeyen, liever met je BFF’s of beiden? En met welke BFF zou je het liefst in het team willen. Wil je (als dat sportief gezien haalbaar is) in een eerste lijnteam? Of liever niet?

Voor de breedteteams zijn de uitkomsten van die vragenlijst (binnen sportieve kaders) leidend geweest bij de samenstelling van de teams. Vrijwel alle spelers vinden minimaal één BFF terug in hun elftal. In veel gevallen meerdere. In een enkel geval was het praktisch domweg onmogelijk om aan bepaalde wensen te kunnen voldoen. Maar zoals gezegd: aan héél veel wensen hebben we (met plezier!) kunnen voldoen.

Teleurgesteld?

Hoe we ook ons best doen: ook dit jaar zullen er een paar koppies pips wegtrekken als het niet is gelukt om in het ‘gedroomde’ team te komen. Hoe vervelend ook: hou in je achterhoofd dat er serieus naar alle mitsen en maren is gekeken. Daar mag je best even een rotgevoel over hebben. Dat hoort er bij. Maar laat het even bezinken. Slaap er een nachtje over. Of twee. Bespreek het met je ouders. Als het je dan nog steeds niet lekker zit, kun jij, of je ouders, voor vragen een mail sturen naar [email protected]. Zolang die op normale manier worden geformuleerd, zullen en kunnen we daar antwoord op geven. Niet per kerende post overigens, maar we komen er zeker op terug.

Seizoen ‘22/’23 is hiermee officieel afgetrapt. Laten we hopen op een vliegende, vrolijke, virusvrije start en een geweldig seizoen!

Teamindeling bekijken?

De teams staan inmiddels in Lisa.


Hoofdsponsor

Instagram