DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 23 - 9

contributie inning seizoen 2021-2022

Beste leden,

Het hockeyseizoen is al weer een tijdje bezig, de trainingen zijn gestart. 25 september staat de 3e competitieronde op het programma.

Dat betekent ook dat het weer tijd wordt om de contributienota's te gaan versturen. Net als de afgelopen jaren verloopt de inning weer via Clubcollect. Op zeer korte termijn wordt de incasso opgestart.

De nota wordt verzonden per mail (een link naar een betaalomgeving) Let op: Maak je geen betaalkeuze binnen twee weken dan betekent dat je automatisch ‘’kiest’ voor automatische incasso in drie termijnen (dat is mogelijk bij bedragen boven de EUR 150). Dit is namelijk voor ingesteld. De keuze heeft MHC Soest/Clubcollect dus al voor je gemaakt. Let wel op dat je dan per termijn 1 EURO extra betaalt (conform voorgaande jaren). Wil je niet in termijnen betalen maar in één keer dan kan je via het meegezonden betaalverzoek dit instellen en betaal je dus niets extra.

In het verleden bleek namelijk dat veel leden geen keuze maakten en er daarom niet (tijdig) werd betaald.

Ook worden de leden geïnformeerd over de ingeplande automatische incasso door middel van een vooraankondiging.Via dit bericht kunnen leden zelf hun contactgegevens en/of rekeningnummer wijzigen of toevoegen.

Let op de mails van Clubcollect gaan alleen naar het eerste mailadres zoals in Lisa bekend. Helaas niet naar meerdere mailadressen als die bekend zijn in Lisa. 

De contributiebedragen staan op de website en zijn onveranderd tov vorig seizoen. De contributie bestaat uit lidmaatschap. De accomodatiebijdrage (EUR 25) is voor dit seizoen komen te vervallen, wel wordt voor nieuwe leden inschrijfgeld van EUR 25 geheven. 
MHC Soest kent geen aparte zaalhockeycontributie en deze is dan ook opgenomen in de contributie. Ieder lid wordt de mogelijkheid geboden om te zaalhockeyen, speel je geen zaalhockey dan kan er geen restitutie plaatsvinden van een bedrag.

1e lijnteams betalen EUR 65 meer contributie dan breedteteams, dit is besloten in de ALV van juni 2018.

Heeft u geen mail ontvangen van Clubcollect dan is er wellicht op een ander mailadres (van een ander familielid) een mail ontvangen. Wilt u de factuur op een ander e-mailadres of er is geen mail ontvangen met de link stuur dan een mail naar [email protected]

Sportieve groet,

 

Het Bestuur van MHC Soest