DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 14 - 9

BELANGRIJK BERICHT VAN DE BESTUURSTAFEL


Beste leden, ouders en vrijwilligers,

We zijn weer begonnen! De eerste wedstrijden zitten er weer op en ook de eerste activiteiten zijn alweer achter de rug. We kunnen terugkijken op een goede start met een ontzettend leuk en succesvol D-kamp, en ook de eerste coachavond. Fantastisch om iedereen weer op het complex te kunnen verwelkomen en weer de gezellige drukte van onze club te ervaren. Laten we hopen dat we een prachtig, sportief, actief en voor iedereen gezellig jaar tegemoet gaan.

Covid-19 houdt ons weliswaar minder en minder maar nog altijd enigszins in de greep, op heel veel vlakken maar ook op het vlak van hockey. De competities zijn weliswaar weer gestart, maar de basisregels blijven vooralsnog van kracht. Wat dat betekent hebben jullie in het nieuwsbericht van 2 september jlal kunnen lezen. Helaas ontkwamen we er niet aan de feestelijke opening van 5 september jl. uit te stellen. Het goede nieuws is dat we een nieuwe datum aan het plannen zijn - we wachten op dit moment alleen nog even geduldig af tot de aanstaande persconferentie van de overheid en de reactie daarop van de KNHB.

 

Tot slot zou ik graag jullie aandacht willen vestigen op 2 belangrijke thema's cq campagnes voor het komende seizoen:

 

Allereerst willen we komend seizoen meer expliciet aandacht besteden aan de kernwaardenwaar we als familieclub voor staan: Plezier - Ambitie - Respect - Openheid - Betrokkenheid. We vinden dit belangrijk omdat we vinden dat iedereen zich op deze club thuis voelt. Deze kernwaarden zullen we in allerlei uitingen meer en meer actief gaan uitdragen. Hiermee willen we ervoor zorgen dat ongeacht ieders rol op of om het veld (speler, ouder, coach, toeschouwer enzovoort) de gedragsregels voor iedereen bekend zijn. Een oproep aan iedereen om daar bij alles wat je op of voor de club doet daar ook naar te handelen. Houd de berichten hierover in de gaten.

 

Daarnaast ook de NIX18 campagne. We willen een sportomgeving bieden waar naast ruimte voor gezelligheid (en naast een rookvrije accommodatie) ook verantwoord alcoholgebruik de norm is. Wat betreft dat laatste zijn we al enige tijd op weg en hebben onder meer een bestuursreglement alcohol in sportkantines. Maar nog steeds kunnen 4 op de 5 jongeren onder de 18 jaar alcohol krijgen op sportverenigingen. Daarom is op 6 september jl. de NIX18 campagne in de sport gelanceerd om de naleving op de leeftijdsgrens te verbeteren. Ook hier een oproep: zie je onregelmatigheden, spreek elkaar aan en/of meld ze.

 

Een mooi seizoen gewenst!