DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding seniorennieuws 11 - 9

Soest en Amersfoort gaan samen!

Deze heftige kop klopt inderdaad. Maar wees gerust: niet beide hockeyclubs als geheel worden samengevoegd, alleen de oudsten der oudjes. 

Veteranen L gaat door in een nieuw jasje, pardon: 'shirtje'

In de laatste jaren is de doorstroming qua individuele spelers bij de veteranen vervangen door hele teams die naar een klasse ouder gingen. Echter, bij iedere stap verliest een team een paar spelers die dat het moment vinden om te stoppen. Veteranen L (zoals dat voorheen heette) kreeg daardoor geen nieuwe spelers erbij en er verdwenen wel spelers naar de teams waar ze vroeger in gespeeld hadden. Kortom: er waren maar 9 spelers over. We zijn eens naar de situatie bij omliggende verenigingen gaan kijken. Bij Amersfoort vonden we eenzelfde kreupel elftal van 9 spelers. Vandaar dat besloten is om deze twee teams samen te voegen onder de naam:

"Amersfoort/Soest H45E”

Het is de bedoeling dat de thuiswedstrijden van dit team om-en-om op Amersfoort en op Soest gespeeld worden. De bond bleek een compleet draaiboek te hebben voor clubs die op deze manier samenwerken. Op 12 september spelen wij op Amersfoort, maar op 3 oktober kunnen jullie ons op Soest komen aanmoedigen. We zijn herkenbaar aan een speciaal ontworpen shirt met rood-wit-rood!

Hoofdsponsor

Instagram