DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding seniorennieuws 7 - 7

Dubbelinterview scheidend en aankomend coach Heren 1

We hebben de scheidende en aankomende coach van Heren 1, Teuntje de Boer en Maarten Manjoero, gevraagd om terug te blikken op de afgelopen periode en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Teuntje, hoe kijk je terug op dit bizarre (corona) jaar bij Soest?

Het is erg jammer dat we dit seizoen alleen hebben gespeeld tegen de top 5 van onze poule. Daardoor hebben de jongens niet de kans gehad om te laten zien wat ze kunnen. Wat we in onze voorbereidende oefenwedstrijden wel hebben kunnen doen.

Hoeveel wedstrijden hebben de heren het afgelopen jaar gespeeld en welke wedstrijd is jou als coach het meest bijgebleven?

We hebben 6 wedstrijden gespeeld. De pot tegen Strawberries is mijn keuze: daar blesseerde Olivier zich helaas behoorlijk en speelden we gelijk terwijl we eigenlijk gewonnen hadden. Bizarre pot.

Waar heb je goede herinneringen aan, terugkijkend op je periode bij Soest?

Aan de zachte landing binnen de club, aan de trainingen die altijd goed bezocht werden. De potentie spat eraf maar helaas niet kunnen omzetten in dikke punten.

Hopelijk lukt het Maarten en het team wél komend seizoen..!

Tot slot: wat is jouw tip voor Maarten aan wie je het stokje overdraagt?

Minder praten dan ik…;)))

Bedankt voor je al je inspanningen Teuntje!

Maarten, hoe lang loop je al bij mhc Soest rond, in welke hoedanigheid? Met andere woorden: waar kunnen wij je van kennen?

Ik ben een jongen van de club, gestart in de e'tjes en helemaal doorgegroeid naar Heren 1 en altijd met plezier bij de club gespeeld. Maar ik denk dat de meeste mensen mij kennen als hockeytrainer/coach van hun kind of ze hebben zelf training van mij gehad.

Wat is je doelstelling met Heren 1?

Ik zet in op handhaving in de derde klasse en wil met Heren 1 toegankelijk/aantrekkelijk blijven voor doorstroming uit de jeugd.

Welke kansen en uitdagingen zie je daarbij?

Ik denk dat het een goede groep jongens is met een mix van talent en ervaring waarmee de doelstelling behaald zou kunnen worden.

Tot slot: wat wens je het team toe?

Mooie ervaringen op en naast het veld.

Heel veel succes, Maarten!

Hoofdsponsor

Instagram