DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 5 - 7

Zondag 5 september Grande Opening nieuwe seizoen

 

Door corona lijkt het alsof de tijd sinds maart 2020 heeft stilgestaan, maar we hebben bij MHC Soest zeker niet stilgezeten! Een nieuw veld 4, een nieuw pannaveldje, een nieuwe fietsenstalling, een nieuw speeltuintje, nieuwe bankjes rondom de velden. Kortom: we zijn klaar voor een nieuwe start van een nieuw seizoen!

Een middag vol plezier!

Zondagmiddag 5 september, vanaf 16 uur heten we alle teams van harte welkom voor de feestelijke opening. Iedereen, van jongste jeugd tot veteranen en alles wat er tussen zit, nodigen we uit voor een gezellige middag met een drankje, hapje eten en een ijsje.

Er is van alles te doen: een rodeostier, stormbaan, levend tafelvoetbal,en meer. Kortom: dé perfecte teamactiviteit om mee af te trappen!

Meld je aan als team of als aanhang

Per mail hebben alle coaches het verzoek gekregen om binnen het team te inventariseren met hoeveel personen jullie aanwezig zijn op 5 september. Coaches, geef dit vóór 16 juli door via https://forms.gle/cWHNpiVqibpLoZfL6.Voor al onze leden is deze activiteit gratis!

Als bestuur vinden wij het belangrijk om het familieclubgevoel weer een boost te geven. Ook familie/aanhang is daarom welkom! Als niet-lid betalen zij een kleine bijdrage voor drankje, hapje eten en ijsje.Ook zij hebben een mail ontvangen om zich voor 16 juli op te geven. Opgeven van familie/aanhang kan via https://forms.gle/QoM2VGpwNzM34gGe7.

Wij hebben ontzettend veel zin in een nieuw ouderwets hockeyseizoen en hopen jullie allemaal te zien op 5 september tussen 16-19 uur!

Wees erbij op 5 september, reageer vóór 16 juli!

En voor nu alvast een fijne vakantie gewenst!

Namens het bestuur, 

Ines & Mieke

Organisatorische zaken