Even voorstellen: nieuwe bestuursleden Organisatorische zaken

Wij, Ines en Mieke, hebben sinds kort het stokje overgenomen van Barbara als bestuursleden Organisatorische zaken.

Wij lopen al een aantal jaren rond op de club, hebben allebei kinderen die fanatiek hockeyen en sinds een paar jaar spelen wij zelf met veel plezier bij de donderdag Trimmers!

Afgelopen seizoen was er helaas niet veel mogelijk en wij kijken uit naar een nieuw hockeyseizoen met veel gezelligheid en leuke evenementen voor iedereen.

Hierbij hopen wij een ondersteunende rol te spelen en gaan wij vol enthousiasme aan de slag om MHC Soest weer een bruisende familievereniging te maken.

Heb je nog leuke ideeën voor volgend seizoen of heb je zin om bij een evenement te helpen laat het ons dan weten [email protected]

Hopelijk tot snel ‘op Soest’!

Sportieve groet,

Ines van Delden en Mieke Breijer