DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 30 - 5

We gaan hockeyend naar de zomer toe! Hoe? Lees snel verder.

Hoe ziet de komende periode eruit voor en net na de zomervakantie

Met het mooie nieuws van de persconferentie dd 28 mei kunnen we hockeyend voor de spelers de komende weken nog een paar mooie wedstrijden bieden. Wat iedereen ongeveer kan verwachten de komende periode tot en met het begin van het nieuwe seizoen is hieronder opgenomen.

Zaterdagen tot en met 29 juni 

Op zaterdag 5 juni worden onderlinge oefenwedstrijden georganiseerd en waar mogelijk spelen onze teams (D t/m A jeugd) uit of thuis tegen teams van SCHC en Baarn. Dit zal in de oude teamsamenstelling  (seizoen 2020-2021) zijn. De drie- zes- en achtallen spelen onderling op MHC Soest.
Op de zaterdagen 12, 19 en 26 juni spelen alle teams (3 tallen tot en met A jeugd) mee in de regionale competitie van de KNHB.
Dit zal voor de achttallen (dan D jeugd) 
tot en met de A jeugd in de nieuwe teamsamenstelling  (seizoen 2021-2022) zijn, voor de drie en zestallen in de oude teamsamenstelling.

Publicatie nieuwe teamsamenstelling

Aangezien we al snel in de nieuwe teamsamenstelling zullen gaan spelen zullen de nieuwe teams (2021-2022) worden gepubliceerd op de website, achter de inlog, op zondag 6 juni uiterlijk om 19:00 uur. Dit geldt alleen voor de teamsamenstelling van de D tot en met de A jeugd.
In verband met de grote nieuwe instroom van meetrainende jongste jeugdleden wordt de nieuwe teamsamenstelling van de drie-, zes en achttallen voor het seizoen 2021-2022 op een later moment bekend gemaakt, uiterlijk 27 juni.

Laatste trainingsweek van het seizoen 2020/2021

Jeugd en jongste jeugd: de laatste reguliere trainingsweek voor alle jeugdteams is week 26. Vrijdag 2 juli is dus de laatste reguliere trainingsdag.
Extra trainingen of oefenwedstrijden kunnen teams na 2 juli zelf organiseren door een veld aan te vragen via de verenigingsmanager 
[email protected].

Opstart en voorbereiding nieuwe hockeyseizoen voor de jeugd

Gedurende de week van maandag 7 juni gaan de nieuwe eerstelijns jeugdteams in de nieuwe samenstelling trainen onder leiding van de nieuwe coaches/trainers. Alle andere jeugdteams kunnen ook starten met trainen met het nieuwe team. Dit is mede afhankelijk van de MHC Soest Stick Together bijeenkomsten. De teams regelen in eerste instantie zelf trainers en materiaal en moeten in ieder geval begeleid worden door een volwassene. 

MHC Soest Stick Together

Wat zijn de MHC Soest Stick Together bijeenkomsten: Dit zijn de jaarlijkse teambijeenkomsten van de ouders/verzorgers van de nieuwe jeugdteams om onderling de team- en clubtaken te verdelen, organiseren we buiten op de club in de week van maandag 7 juni. Indien het weer te slecht is zullen er, waar mogelijk, online bijeenkomsten worden gehouden. De planning is als volgt:
Maandagavond 7 juni                   JA / MA / JB
Dinsdagavond 8 juni                     MB / JC / MC
Woensdagavond 9 juni                JD / MD

Deze avonden zijn noodzakelijk voor een vliegende start van de nieuwe teams en zo snel mogelijk de begeleiding van de teams te kunnen regelen, app groepen te kunnen aanmaken, het rijden naar de regionale uitwedstrijden mogelijk te maken, de eerste trainingen te organiseren, etc. Uw aanwezigheid als ouder/ verzorger is vereist.

Reserveer de datum voor uw zoon of dochter svp in uw agenda!

De Stick Together van drie-, zes- en achttallen zullen uiterlijk in de week na 27 juni worden gehouden.

Op een later moment zal een nadere toelichting op de aanpak van de MHC Soest Stick Together avonden worden gepubliceerd inclusief een tijdschema per team (categorie).

Zomervakantie
Vanaf zaterdag 17 juli begint de zomervakantie.

Start seizoen 2021/2022
De trainingen starten weer in de week van maandag 31 augustus. Eerste lijn teams zullen wellicht eerder starten met trainingen.

KNHB competitie
Het is nog niet volledig duidelijk wanneer de KNHB-competitie weer start. Op dit moment is daar nog geen 100% zekerheid over. De KNHB heeft een voorlopige speeldagenkalender gepubliceerd waarin het volgende onder voorbehoud is opgenomen:

o    Start competitie junioren A en B in de top en subtopklasse op 4 September 

o    Start competitie overige junioren en jongste jeugd op 11 september

o    Start competitie senioren op 12 september.

 

Drieluik 4 september
Op zaterdag 4 september staat een drieluik van oefenwedstrijden gepland met SCHC en Schaerweijde. 

Gerelateerde nieuwsberichten

teamindelingen junioren 2021-2022 bekend

Hoofdsponsor

Instagram