DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding seniorennieuws 29 - 4

DOE JE OOK MEE.....??

Door jullie enthousiasme hebben we besloten er nog een maandje aan vast te plakken. Schrijf je vanaf nu dus in voor de bootcamps in de maand MEI! 

En ja we gaan dus dooooorrrr.... !!!!

Dus nu echt geen excuses meer, en geef je op voor een uurtje knallen met de mannen en vrouwen van Rafaël.

Zoals jullie inmiddels wel weten zijn deze bootcamps voor ALLE senioren leden, dus schroom niet en geef je op. Als je het idee hebt dat 't allemaal te zwaar is.... voor iedereen is een passend programma. Dus ....OPGEVEN!

Je kunt je HIER inschrijven voor de nieuwe reeks. En ook in april geldt: aan deelname zijn geen kosten verbonden

 

DE DAGEN ZIJN ZICHTBAAR OP HET INSCHRIJF FORMULIER!!


Hoe zat het ook al weer.....

Hockey zit er nog steeds even niet in. Maar de dag dat we weer mogen, komt elk uur dichterbij. Om daarop voorbereid te zijn - en wellicht omdat er een Covid kilo valt weg te poetsen - starten we binnenkort met een serie Senioren Bootcamps op MHC Soest. Voor dames en heren, veterinnen en veteranen, wedstrijdspelers en trimmers.

Omdat trainen met z’n tweeën (het enige wat 18-plussers momenteel mogen) alles behalve ideaal of leuk is, organiseert MHC Soest Senioren Bootcamps op woensdagavond en vrijdagochtend. Onder leiding van ervaren "Sergeant Drill Instructors” van RAF Training werk je je samen met gelijkgestemden even lekker in het zweet.

Voor wie onbekend is met het fenomeen: een Bootcamp, met de B van Behoorlijk vermoeiend leuk, staat voor een serie stevige, afwisselende oefeningen waarin het vege hockeylijf wordt opgeschud. Dat lijf verschilt uiteraard van hockeyer tot hockeyer. Iedereen doet mee, maar je bepaalt je eigen grenzen terwijl je wel profiteert van de motivatie van een groepstraining. Het uur is opgesplitst in ca 30 minuten hockey en 30 minuten ‘Breed Motorisch Onderhoud’.

Uiteraard worden de Corona-maatregelen in acht genomen. Vandaar ook dat er beperkt plaats is: 2 x 16 deelnemers op de woensdagavond en 1 x 16 op de vrijdagochtend. Er is een heel veld gereserveerd zodat de anderhalve meter met gemak haalbaar is. De vrijdagochtend-sessie is ideaal voor thuiswerkers die de Zooms en Meets even zat zijn.

Je kunt je inschrijven per Bootcamp, specifiek op een dag en een tijdstip. Je inschrijving is pas bevestigd als je een mail krijgt. Die worden verstuurd op de maandag(avond) van de betreffende week. En let op: vol is vol. Zodra een sessie is volgeboekt, maken we een wachtlijst voor de achterdenetvissers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Hoofdsponsor

Instagram