DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding TC nieuws 31 - 7

Nog even en we mogen weer...

Over 5 weken begint (Covid Volente) de competitie '20/'21. Dat is direct nadat de zomervakantie is afgelopen en de scholen weer beginnen. Kortom: weinig voorbereidingstijd.

Reguliere trainen
De reguliere trainingen beginnen in de eerste schoolweek, dus vanaf maandag 31 augustus. Aan het trainingsschema wordt gewerkt. Dat gaat volledig op de schop. We hebben straks tenslotte een veld extra. Het wordt naar verwachting medio augustus zichtbaar in Lisa.

Trainingen eerste lijnteams
Trainingen voor de eerste lijnteams beginnen in vrijwel alle gevallen eerder. De coach/trainer/manager heeft de teams geïnformeerd.

Eerder trainen met een breedteteam?
Dat kan. Mail Maarten met je vragen/wensen en hij kijkt hoe we dat kunnen inpassen. Ga niet 'op de bonnefooi' met je team naar de club in de veronderstelling dat er wel ruimte is. Dat is er waarschijnlijk niet namelijk...

Oefenwedstrijden
De competitie begint zoals gezegd meteen het allereerste weekend na de vakantie. Daarom hebben we voor bijna alle teams op zaterdag 29 augustus een oefenwedstrijd geregeld ism een aantal clubs in de regio. Ze staan inmiddels bijna allemaal in de app. Dat kan dus betekenen dat je een oefenwedstrijd speelt zonder te hebben getraind. Het is helaas niet anders. Kleine troost: je tegenstanders kampen met hetzelfde euvel.

Let op: omdat de oefenwedstrijden noodgedwongen zijn gepland op de laatste zaterdag van de vakantie, kan het zijn dat je als team te maken hebt met spelers die nog niet terug zijn van costa of camping. Inventariseer vooraf wie wel/niet. Kom je echt te kort, neem dan contact op met je lijnco.

Meer oefenwedstrijden?
Als je graag voor de 29-ste 'thuis' een oefenwedstrijd wil spelen, dan kan dat uiteraard. Ook doordeweeks zijn er mogelijkheden. Wel met een paar spelregels...

1) Inventariseer vooraf of je voldoende spelers hebt.

2) Controleer op deze pagina wanneer er ruimte is in het speelschema en hier als je op een doordeweekse middag of avond wil oefenen (selecteer het zomerschema).

3) Je kunt geen veld/tijdstip claimen voordat je een tegenstander hebt gevonden. Je kunt via Maarten wel een optie nemen op een veld/tijdstip.

4) Je zorgt zelf voor scheidsrechters.

5) Mail Maarten en hij legt eea vast in het schema. Pas als dat rond is, staat de wedstrijd definitief vast en kun je eea bevestigen aan de tegenstander.

Hoe je een oefenwedstrijd regelt?
Check de website van een mogelijke tegenstander en mail of bel de verenigingsmanager of wedstrijdsecretaris. Op Facebook zijn verschillende groepen waar oproepen voor oefenwedstrijden worden uitgewisseld. Kom je er niet uit? Mail de TC en we gaan kijken we of we je kunnen helpen.

De competitie
De competitie begint voor de meeste teams op zaterdag 8 september. Aan het wedstrijdschema wordt gewerkt en is binnenkort zichtbaar in Lisa.
Hoofdsponsor

Instagram