Nieuws afbeelding trimhockeynieuws 7 - 9

(nieuwe) Basiscursus trimhockey, start 25-9

Start basiscursus Trimhockey

Na de succesvolle introductie van de basiscursus in juni/juli komt er nu een vervolg!

We hadden 22 deelnemers waarvan een deel nu ook is ingestroomd bij de bestaande trimteams.

Trimhockey in het algemeen:

Trimhockey is een leuke manier om te sporten in teamverband in de buitenlucht. Je hebt de vrijheid van opkomst bij trainen en af en toe is er een wedstrijd, maar er is niet de wekelijkse verplichting van competitiewedstrijden.

Voor wie is trimhockey?

De trimmers komen uit verschillende hoeken. Er zijn jonge mensen die graag (weer) willen spelen, ouders van hockeyende kinderen die enthousiast worden, nog nooit gehockeyd hebben en ook het spel willen gaan spelen. Oud-spelers die wel weer willen hockeyen maar niet in het weekeinde willen spelen.

Om aan een groeiende behoefte te voorzien zijn we dus in juni iets nieuws gestart. De eerste tien aanmeldingen zijn al weer binnengekomen vanuit eerder kennismaking met de basiscursus of van deelnemers die in juni niet konden.

Voor wie is de basiscursus?

Deze cursus is er voor de beginners, diegenen die (bijna) nog nooit een hockeystick aangeraakt hebben en de stap om te beginnen met het reguliere trimhockey te groot vinden.
De cursus is met name gericht op ouders van kinderen die hockeyen bij MHC Soest, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Deze cursus kost 50 euro en duurt zeven lessen en start 25 september.

De trainingen zullen worden gegeven door een zeer ervaren hockeyer, Jos Stukker (speler van H35A) en wel op de vrijdagavond van 20.00 uur-21.00 uur. Ook zullen trainers betrokken worden van huidige trimteams.

De data zijn:
6 november
13 november  (en afsluiting met hapje en drankje en indien gewenst wat theorie over spelregels)

Wat krijg je voor de 7 trainingen:

·Een professionele trainer;

·Training op een waterveld;

·Een bitje;

·Een hapje en drankje op de slotavond 13 november

Om verzekeringstechnische redenen dient er een lidmaatschap aangegaan te worden, zonder enig verplichtingen overigens, anders dan betaling van de contributie van EUR 50. Besluit je na afloop dit seizoen of volgend seizoen trimlid of spelend lid van de club te worden, dan betaal je geen inschrijfgeld.

Wil je meedoen of meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]
of schrijf je direct in via de site en vermeld erbij dat het om de basiscursus Trimhockey gaat.