Nieuws afbeelding trimhockeynieuws 13 - 2

NIEUW: Basiscursus trimhockey

Start basiscurus Trimhockey

Trimhockey in het algemeen:

Trimhockey is een leuke manier om te sporten in teamverband in de buitenlucht. Je hebt de vrijheid van opkomst bij trainen en af en toe is er een wedstrijd, maar er is niet de wekelijkse verplichting van competitiewedstrijden.

Voor wie is trimhockey?

De trimmers komen uit verschillende hoeken. Er zijn jonge mensen die graag (weer) willen spelen, ouders van hockeyende kinderen die enthousiast worden, nog nooit gehockeyd hebben en ook het spel willen gaan spelen. Oud-spelers die wel weer willen hockeyen maar niet in het weekeinde willen spelen.

Om aan een groeiende behoefte te voorzien gaan we iets nieuws starten. De eerste vijf aanmeldingen zijn overigens al binnen!
We starten nl een basiscurus:

Deze cursus is er voor de beginners, diegenen die (bijna) nog nooit een hockeystick aangeraakt hebben en de stap om te beginnen met het reguliere trimhockey te groot vinden.
De cursus is met name gericht op ouders van kinderen die hockeyen bij MHC Soest, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Deze cursus kost 50 euro en duurt zeven lessen en start 10 maart. Besluit je na afloop volgend seizoen trimlid of spelend lid van de club te worden, dan betaal je geen inschrijfgeld.

De trainingen zullen worden gegeven door een zeer ervaren hockeyer, Jos Stukker (speler van HA) en wel op de vrijdagavond van 20.00 uur-21.00 uur.

De data zijn:
8 mei en
15 mei (Incl korte theorie en afsluiting met hapje en drankje)

Wat krijg je voor de 7 trainingen:

·Een professionele trainer;

·Training op een waterveld;

·Een bitje;

·Een hapje en drankje op de slotavond 15 mei.

Om verzekeringstechnische redenen dient er een lidmaatschap aangegaan te worden, zonder enig verplichtingen overigens, anders dan betaling van de contributie van EUR 50.

Wil je meedoen of meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]
en schrijf je direct in via de site en vermeld erbij dat het om de basiscursus Trimhockey gaat.