Ben jij een zelfstandige aanpakker die houdt van gezelligheid?

Het bestuur van MHC Soest is op zoek naar een nieuwe secretaris. Iemand die samen met een aantal andere enthousiaste vrijwilligers het bestuur vormt van MHC Soest. Ieder lid of ouder van een jeugdlid die zich meer bij de club betrokken wil voelen, nodigen we uit om te reageren!

Wat houdt deze prachtfunctie in?

·Je vergadert 1 x per maand samen een avond met het bestuur en noteert de belangrijkste zaken en actiepunten zodat iedereen deze uitvoert, zoals afgesproken.

·Je beheert de mailbox van de club zodat je volledig op de hoogte bent van alle zaken die er spelen rondom de club en zorgt dat de juiste mensen worden aangehaakt voor vragen of informatie.

·Je bereidt 2 x per jaar samen met de voorzitter de ALV voor zodat alle leden weer op de hoogte zijn van de belangrijkste items en hun zegje kunnen doen.

·Je notuleert tijdens de ALV

·Je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat over de ledenadministratie.

·Als je het leuk vindt, kun je zelfstandig projecten oppakken – al dan niet met andere leden of het bestuur - om het nog leuker op de club te maken. Denk bijvoorbeeld aan toernooien, het inrichten van het clubhuis of gewoon een gezellige BBQ bij aanvang van het seizoen!

Tijdsbesteding

1 avond per maand en 2 keer per jaar een ALV. Daarnaast uiteraard de tijd die we samen aan activiteiten op de club besteden!

Beloning

Je weet wat er speelt binnen de club en kan hier je eigen draai aan geven. Eén avondje in de maand meedenken over de (toekomst van de) club levert je leuke contacten op, uitbreiding van je netwerk, waardering van leden, maar bovenal per saldo ook echt een voldaan gevoel.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Aarzel niet en neem contact op met Renate Hilberink, de huidige secretaris: [email protected] of bel 06 10 91 05 31.