MHC Soest vanaf 1 januari 2020 geheel rookvrij

In de ALV van 29 oktober jl. is besloten dat met ingang van 1 januari 2020 het gehele terrein van MHC Soest te allen tijde rookvrij is.

De regels op een rij:

Wat houdt een rookvrij MHC Soest precies in?

- Het gehele terrein is rookvrij inclusief het clubhuis, het terras, de velden, langs de lijn en elders binnen de hekken. Dit geldt ook rondom de ingang van ons complex aan de Bosstraat.

- Dit alles geldt ook voor e-sigaretten.

- Er waren twee uitzonderingen: op doordeweekse trainingsdagen vanaf 21:00 uur en op zondagmiddag vanaf 14:00 uur, niet in het bijzijn van jeugd(spelers). DEZE UITZONDERINGEN VERVALLEN PER 1 JANUARI.

We vragen alle leden, ouders, vrijwilligers maar ook bezoekers om zich te houden aan de afspraak om op ons terrein niet te roken, en hier elkaar wanneer nodig ook aan te herinneren.

Op deze manier willen we als club onze bijdrage leveren aan een rookvrije generatie!

De sportvereniging is een belangrijke omgeving in het leven van een kind. Zien roken, doet roken. Een rookvrij sportterrein geeft kinderen het goede voorbeeld, beschermt kinderen tegen de verleiding om te gaan roken en voorkomt het schadelijke meeroken.

We doen als sportieve familieclub een dringend beroep op onze leden en bezoekers de regels rondom ons rookbeleid te hanteren.

Veel dank! #MHCSOESTROOKVRIJDATZIJNWIJ