Nieuws afbeelding algemeen 31 - 10

Verhoogde zitbank winnaar pitch-wedstrijd

Tijdens de ALV hebben vier leden ten overstaan van alle aanwezigen hun favoriete idee met een vlammend betoog gepitcht. De meeste leden stemden uiteindelijk voor het idee van de verhoogde zitbank waardoor toeschouwers ook zittend de wedstrijd kunnen volgen, aangedragen door Bregje De Lannoy.

Klussers gezocht

De bankjes zijn ontworpen door het klusteam van HC Houten. Hierdoor zijn ze niet kant en klaar te koop. Het klusteam van Houten levert alle benodigde informatie en de houten mallen om met de klus aan de slag te gaan en wil zelfs helpen met opstart. Daarom is Bregje op zoek naar handige mannen om op een nog nader te bepalen zaterdag met elkaar aan de slag te gaan. Doe je mee? Laat het weten: [email protected] .

Wat waren de andere ideeën?

Ook de andere ideeën waren zeer de moeite waard:

- een krattentappunt (heel krat bidons in 1 keer gevuld met water) van Pieter Mink

- een pannahockeykooi, gepitcht door Carl Weenink namens de Commissie Hockeyzaken

- materiaal ter professionalisering van de scheidsrechters, gepitcht door Ronald Vijgh, ook namens Daan de Wit en Sebastian Tamis.

Wie weet, is er volgend jaar opnieuw ruimte in de begroting om ook deze mooie ideeën uit te voeren.