geen muziek afspelen buiten clubhuis

We krijgen van omwonenden de laatste tijd vrij geregeld berichten dat er bij de trainingen/wedstrijden op het veld muziek wordt gebruikt, soms wat zachter, soms wat harder. Dit gebeurt voorafgaand aan wedstrijden en trainingen en zowel op diverse doordeweeekse dagen als in het weekend.

Let op: vanaf heden is het dus strikt verboden om muziek te draaien in welke vorm dan ook buiten het clubhuis. De buurt heeft er duidelijk last van en dat moeten dus zien te voorkomen om bv niet onze (horeca) vergunning kwijt te raken!

Constateren we toch dat muziek gedraaid wordt buiten het clubhuis dan zal het bestuur niet aarzelen om maatregelen te nemen tegen (leden van) het desbetreffende team dat deze regel overtreedt.

Namens het bestuur,

Groet Maarten