Pitch je idee op de ALV

Heb jij een prachtplan of een mooi idee waar de hele club zijn voordeel mee kan doen? Vertel het ons voor 11 oktober en doe mee aan de ideeënwedstrijd! Wie weet, gaan we jouw idee oppakken.

Waarom deze ideeënwedstrijd?

We sluiten het boekjaar 2018-2019 af met een mooi positief saldo. Een deel hiervan willen we besteden aan ‘het beste idee van MHC Soest’, een ander deel laten we terugvloeien in het eigen vermogen en/of in de accommodatievoorziening.

Als bestuur willen wij niet met plannen komen, maar we willen alle leden hierover laten meedenken. Het familieclubmotto is niet voor niets "samen, voor jou, door jou”.

Hoe werkt het?

- Alle leden kunnen individueel of per groep een voorstel indienen tot en met 11 oktober

- Uit alle voorstellen worden de beste 3 voorafgaand aan de ALV geselecteerd.

- De ALV kiest voor het beste voorstel dat de indieners kunnen gaan uitvoeren.

- De winnaar(s) moet(en) dus wel echt de kar gaan trekken.

- We stellen een plafond in van 5.000 euro

- Inhoudelijke criteria: moet vooral passen binnen de gedachte van de familieclub, dus voor alle leden, voor alle leeftijdcategorieën.

- De 3 finalisten geven tijdens de ALV op 29 oktober een pitch van 1 minuut met 4 minuten vraag en antwoord erachteraan.

- Het inschrijfformulier vind je als bijlage bij dit nieuwsbericht.

BIJLAGE

Scoor met een goed idee voor de club!