DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 10 - 8

Vorderingen veld 2 - UPDATE 16 AUGUSTUS

* UPDATE D.D. 16 augustus: 


Momenteel wordt de "groene mat” rol voor rol gelegd en is de verwachting dat dit deze week afgerond kan worden. De foto’s laten zien dat een groot gedeelte reeds is gelegd. Dat het niet zomaar uitrollen van een stuk mat is, laat de laatste foto wel zien (ook boven dit stuk geplaatst). Deze werker loopt alle verbindingen meter voor meter af om te zorgen dat de randen "naadloos” aansluiten.

-----

 

De werkzaamheden aan het tweede veld zijn in volle gang en worden door de Accommodatiecommissie begeleid. De werkzaamheden zijn in principe gepland van 29 t/m week 33, waarna op 16 augustus een oplevering zal moeten plaatsvinden. De eerste foto's zijn genomen nadat de mat van het veld was verwijderd en en de onderlaag "op een hoop” was gelegd, tbv afvoer. Ook de afwateringen (niet op foto zijn geopend en gecontroleerd op goede werking).


In week 30 zijn de banden om het veld gezet. Verder heeft men intussen de lava (onderlaag) aangebracht. Deze zal komende week uitgevlakt worden (geegaliseerd), waarna de ondermatten gelegd kunnen worden. 
In week  31 is de sporttechnische onderlaag afgevlakt en is hierop de ondermat uitgerold. Het begint er dus op te lijken. In week 33 zal het kunstgras worden aangebracht en ingeklemd (althans dat is de verwachting). Door de extreme hitte is het werk iets vertraagd maar verloopt nog steeds volgens planning. Vrijdag 16 augustus krijgen we te horen wanneer de vereniging het veld in gebruik kan nemen. De vooroplevering is in principe op 26 augustus. 


Foto's van de werkzaamheden zijn te vinden in het Googlealbum via de onderstaande link 
https://photos.app.goo.gl/W4TyMtN8XHPPekLG6


Hoofdsponsor

Instagram