Nieuws afbeelding TC nieuws 10 - 6

Team indeling seizoen '19/'20

De teams voor het seizoen 19/20 zijn gepubliceerd. U kunt ze (vanwege de AVG) alleen bekijken door in te loggen op de site. U vindt ze (eenmaal ingelogd) onder Club -> Documenten -> Commissie Hockeyzaken 2019/2020.

Het indelen van al die jeugdteams is een puzzel met ruim 850 stukjes. We zijn er van overtuigd dat de puzzel er strak bijligt. Niet in de laatste plaats overigens door de tomeloze inzet van coaches, trainers en lijnco's - waarvoor onze immense dank.

We hebben dit jaar voor het eerst de stress van selectietrainingen weten te vermijden. Dat is ons goed bevallen. Wat ook goed beviel was de preview-avond van 2 weken geleden. Toen konden coaches en trainers als eerste een blik werpen op de indeling. Hun aanvullende input heeft bijgedragen aan beter uitgebalanceerde teams.

Hoezeer iedereen ook zijn best heeft gedaan: het is bijna folklore dat de teamindeling vragen oproept. Zolang die op normale manier worden geformuleerd, zullen en kunnen we daar antwoord op geven.

Voor de meiden van de D-lijn is de indeling anders dan ooit door de vorming van clusters. Zij zijn hierover apart geinformeerd.

Robertjan Boterman
Voorzitter, TC MHC Soest