Hockeymateriaal is van ons allemaal, wees er zuinig op!

Ook dit jaar is de club een aanzienlijke hoeveelheid hockeyballen ‘kwijtgeraakt’. Hierdoor zijn we genoodzaakt voor het nieuwe seizoen opnieuw 1000 ballen aan te schaffen. Een hockeybal kost ruim €2 en dat is keer op keer een behoorlijke kostenpost. Geld dat we ook aan iets anders kunnen besteden.

Veel ballen raken kwijt omdat ze na de training op het veld achterblijven. Ook worden voor het inspelen de containers op het veld gezet die daar vervolgens het hele weekend blijven staan. Iedereen, ook onze gasten, kan zich zo tegoed doen aan onze hockeyballen. Dat is niet de bedoeling!

Laten wij afspreken dat de containers enkel zijn voor de training en verzamel na de training de ballen.

Niet alleen ballen blijven achter op het veld. Ook pionnen, autobanden, reboundbak, mini-sticks etc. Denk niet ‘dat ruimt een ander wel op’, maar loop met je team een rondje of je ook echt al het materiaal hebt opgeruimd. Het is immers materiaal van ons allemaal! Wij gaan ervan uit dat de trainers en coaches hierop toezien.

Ballen in de bak, materiaalcontainer dicht en veldverlichting uit!

De veldverlichting en clubhuisverlichting blijven regelmatig branden, ook dat brengt allerlei onnodige kosten met zich mee. Dus kleine moeite: ben je de laatste, doe dan de check met je team.

Een heel eenvoudige check in 3 stappen voor ieder team/iedere trainer die als laatste van het veld afstapt:

1. Verzamel alle ballen en pionnen in de bak

2. Zet de ballen/materiaalbak in de materiaalcontainer en sluit af