In memoriam Trix en Cees van Asselt

Onlangs ontvingen wij het bericht dat onze ereleden Trix en Cees Sr. van Asselt zijn overleden. Op 26 maart is Cees overleden en twee weken later Trix.

Aan het begin van de vijftiger jaren werd Cees lid van de club. Hij werd gelijk een actief lid dat niet alleen verdienstelijk speelde maar vooral zijn sporen heeft verdiend als jarenlange coach en trainer van Heren 1.

Veel leden kennen Cees als het boegbeeld van de club. Samen met zijn vrouw Trix, die ook lid was geworden, vervulden ze verschillende functies op en rond onze velden. In het begin toen er nog niet zo vele commissies waren, pakten zij op wat er gedaan moest worden om het hockeyen mogelijk te maken:

- Cees is voorzitter geweest, trainer/coach Heren 1, technische commissie, (bonds-)scheidsrechter en vooral ook opleider van de Soester scheidsrechters.
- Trix heeft zich veel met de jeugd beziggehouden en de administratieve kanten als (wedstrijd-)secretariaat en het clubblad.

Later gingen hun zonen Bob en Cees jr. ook hockeyen. Toen waren ze het hele weekeinde op de club te vinden, waardoor ze mede het gezicht van de hockeyclub bepaalden.

Wij wensen hun zonen Bob, Cees jr. en de rest van de nabestaanden alle sterkte.