Penningmeester gezocht

Met ingang van het komend seizoen is de club op zoek naar een nieuwe penningmeester. Wil je bijdragen aan de groei van de grootste familieclub van Soest? Druk je graag je stempel op het financiële beleid? Werk je graag samen met een daadkrachtig en gezellig bestuur? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel op 06-83185933.

Taken/verantwoordelijkheden

Voor de beeldvorming volgen hier de belangrijkste taken:

· 1 x per week betalingen doen

· 1 x per maand bestuursvergadering

· 2 x per jaar een ALV waarin je in ieder geval een begroting en gerealiseerde cijfers presenteert

· wanneer nodig, zaken afstemmen met boekhoudster en samen periodieke cijfers opstellen

· wanneer nodig, vragen via de mail beantwoorden

Uiteraard komen er verder af en toe zaken ter tafel waar je als penningmeester over moet meedenken.

Ook als je eerst meer wilt weten over wat de functie inhoudt, mag je rustig contact opnemen! [email protected]of bel op 06-83185933.