Nieuws afbeelding algemeen 4 - 5

22 mei: Terugkoppeling uitkomsten familieclubsessies/particiPizza

Afgelopen januari, februari en maart hebben bijna 60 ouders en (jeugd)leden een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de 2 brainstormsessies/ particiPizza-bijeenkomst onder leiding van de KNHB.

We hebben toen beloofd om iedereen te informeren over de uitkomsten en het vervolg van dit familieclubtraject. Dat gaat gebeuren op de Algemene Ledenvergadering van 22 mei a.s. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om deze ALV bij te wonen. De vergadering start om 20 uur.

Voorafgaand samen eten als dank en voor het familieclubgevoel

Om de betrokken ouders en (jeugd)leden te bedanken voor hun bijdrage nodigen wij hen tevens uit om voorafgaand aan de ALV deel te nemen aan het vrijwilligersdiner, van 18 – 20 uur. Samen eten voor het familieclubgevoel!

Geef je op voor 17 mei, via [email protected].

Tot ziens op 22 mei!

Jochem, Mariska, Jorinde, Ingrid & Matthieu