Nieuws afbeelding algemeen 10 - 4

Waardevolle input van jeugd in ParticiPizzasessie

Op 29 maart hebben leden uit de A-, B- en C-jeugd bij elkaar gezeten om mee te denken over MHC Soest Familieclub: wat gaat goed en wat kan beter? Onder leiding van de KNHB mochten ze aangeven of ze het eens of oneens waren met verschillende stellingen. Dat gaf veel inzicht hoe zij tegen zaken aankijken.
Daarna zijn ze in groepjes gaan nadenken over tips, idee├źn en suggesties waar het gaat om de club, het team, de trainers en het aanbod van activiteiten. Meer feestjes, meer gezelligheid in de club, goeie muziek waren suggesties. Ondertussen werden er pizza's geserveerd en konden ze gezelllig met elkaar eten. In de bijlage een sfeerimpressie van de avond.

Aan het eind gaven enkele jeugdleden aan dat de bijeenkomst leuker was dan ze hadden verwacht en dat zulke sessies wel vaker georganiseerd mogen worden.

De familieclubcommissie gaat deze week de uitkomsten van alles sessies evalueren en komt daarna met de vervolgstappen. To be continued....

Bijlage