Nieuws afbeelding algemeen 22 - 2

Met een stelling het weekend in & ABC-jeugd ParticiPizza!

We gaan weer met een mooie stelling het weekend in. Ook deze is tijdens de Nieuwjaarsborrel naar voren gekomen: Een familieclub is een chille plek waar het altijd gezellig is!

Zijn jullie het daarmee eens m.b.t. onze vereniging? Zo ja, waar ligt dat dan aan? En zo nee, wat is er dan nodig om van onze club een chille, gezellige plek te maken. We horen graag je tips & tops. En dan niet alleen het merk bier of bitterbal, hoewel we snappen dat dat zeer belangrijke zaken zijn, maar ook hockey- en clubhuisgerelateerde idee├źn ;)) Want...samen zijn we de club. Laat je maar horen! Het liefst zo breed mogelijk verspreid, van jongste jeugd tot veteraan, spelers én ouders. Reageer onderaan dit bericht of stuur een mail naar [email protected] #mhcsoestdatzijnwij!

Oproep Jeugd!
Zoals jullie weten zijn er al twee associatiesessies over het onderwerp 'Familieclub' geweest met de KNHB. Er volgt een speciale derde editie op vrijdag 29 maart na de trainingen voor onze ABC-jeugdleden genaamd ParticiPizza! En ja, dat lees je goed: pizza included. Dussss, zien we je daar? Meld je aan via [email protected].

fijn weekend / prettige vakantie!