Nieuws afbeelding TC nieuws 5 - 2

Coach-avond door KNHB

Coacht u een jeugdteam? Een 3-tal, A-team of iets daar tussenin? Blokker dan nu alvast 1 april (géén grap!) met een vette rode stift in uw agenda. Dan organiseert de TC namelijk een coach-avond in nauwe samenwerking met (en verzorgd door) de KNHB.

het coachen van een jeugdteam is waarschijnlijk de leukste uitdaging die je kunt bedenken. Maar laten we elkaar recht in de ogen kijken: soms wel degelijk een échte uitdaging.

Om u daarbij te helpen, organiseren we 1 april een KNHB-coach avond. De training is onderdeel van het KNHB basis-diploma - een 3-luik waar ook onze Club Trainers de afgelopen weken aan hebben deelgenomen.

Het onderdeel dat 1 april staat gepland, is volledig toegespitst op coach-vaardigheden. Geen hoogdravende theoretische modellen, maar met 2 voeten op het kunstgras en vol alledaagse voorbeelden en oplossingen.

De training wordt gegeven door KNHB Expert-trainer Jeroen Laurensen. We hebben Jeroen bij de training voor de clubtrainers leren kennen als een bevlogen man die praat vanuit een overlopende bron aan ervaring. Hij weet als geen ander hoe het er aan toegaat in de kleedkamer en de dug-out maar ook langs de lijn. Of het nu gaat om de JA1, MD8 of een gemend 3-tal.

De avond staat open voor iedereen die momenteel een team coacht of van plan is dat in de nabije toekomst te gaan doen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Als u bij ons "in het systeem staat" als coach, krijgt u binnenkort per e-mail een uitnodiging. Als u geen coach bent maar dat wil worden, kunt u zich aanmelden via [email protected]