Nieuws afbeelding algemeen 4 - 2

Heel MHC Soest Bakt! Bak jij de mooiste taart?

Gister de finale van heel Holland bakt… dan kunnen wij niet achterblijven!

Tijdens ons lustrumjaar was de eerste editie van Heel MHC Soest Bakt! Van deze activiteit maken we graag een traditie voor de aftrap van de 2e helft van het veldseizoen. Dus nodigen we iedereen uit om op 9 maart een taart te bakken en weer mee te doen aan de taartenbakwedstrijd. Na afloop eten we gezellig met iedereen op de club de taarten op.

Wat is de bedoeling?

Bak met je team de allermooiste taart rond het thema: Weer naar buiten! Je mag met je team meerdere taarten bakken om de kans op een prijs te vergroten.

Op 9 maart breng je je taart voor 15.00 uur naar de club. Vervolgens beoordeelt een deskundige jury vanaf 15.00 uur alle taarten. Nadat de winnaar bekend is gemaakt, eten we vanaf ongeveer 16.30 uur gezamenlijk de taart op, onder genot van koffie en thee. Een mooie evenement als familieclub!

Wie is de jury en wat valt er te winnen?

Dat is nu nog een verrassing, maar dat maken we heel snel bekend! Net als vorig jaar zullen jullie versteld staan!

Hoe kun je meedoen?

Vul het inschrijfformulier in via deze link. Inschrijven kan tot 4 maart. Doe mee!